Do you want to know what this mumbojumbo is about? Translate to something that resembles English.

Thursday, April 22, 2010

Dag 10 - Vila

Frukosten akompanjerades av videogranskning från gårdagens action på Ho'okipa. Det var skönt att se att även teamriders blev uppätna av samma vågor som jag, och att det hör till. Det är oerhört givande att se sig själv på film, speciellt om man kan jämföra i detalj med hur dom stora pojkarna gör.

Videogenomgång

Efter gårdagens urladdning så kändes det rätt att hålla upp med surfningen ett tag och se hur foten skulle reagera. Andy, min medpassagerare i surfbilen var inne på samma spår så vi tog förmiddagen till sightseeing istället. Jaws vore kul att se, men med bara en kass reklamkarta hittade vi aldrig rätt grusväg ner. Å andra sidan fick vi se fantastik natur och en hel del "ohh, I could live in that house".


Andy på trail.

Var är Jaws?

Respekt! Vill ha...

Reklamkartan var mycket bättre på att ta oss till Twin Falls som precis som det låter är två vattenfall i djungelmiljö som är populära "badplatser". Fallen var något av en besvikelse, inte speciellt stora och jag hade ingen lust att stoppa ner foten i det vattnet. Desto bättre var fruktståndet vi vägkanten där vi köpte färsk annans och kokosnötsgodis :-)

Bästa ananasen!

Så här växer dom.

Bamboooo

Twin Falls

Eftermiddagens träning var lokaliserad till Sprecks med hopp och framåt på schemat. Några av killarna fick faktiskt gjort sina första loopar och jag var både avundsjuk och lättad på en gång av att sitta på stranden.

Richi gör dagens högsta framåt.

Vind: 5/5 - Såg ut att vara bra vind idag.
Vågor: 3/5 - Mest chop.
Maui: 3/5 - Kul att se lite av ön, men utan segling en dag som denna blir det bara en trea.

2 comments:

  1. Kör mot Hana, efter milemarker 13 sväng vänster in på Hahana Rd. Följ grusvägen ända ut till Jaws. Najs blogg! /Rille

    ReplyDelete
  2. Många tack för den kommentaren!
    /henrik

    ReplyDelete